dimarts, 2 de juny del 2015

Trobada de socis del Club 2015


Com cada any, les fortes calors de l'estiu marquen el final de la temporada en la que es pot produir cervesa en bones condicions. Coincidint doncs amb el final de la temporada 2014-2015, el primer dissabte de juliol farem la trobada anual de socis del Club. Aquesta trobada té un triple objectiu:

- Per una banda, farem l'assamblea de socis formal, on a part de fer balanç del curs, acordarem el programa de cerveses de la temporada vinent i recollirem suggeriments per a millorar el servei que ens dona el Club.

- Aprofitarem també per repartir els lots de la cervesa de l'estiu, ja que fins al setembre no tornarem a proveir-nos. 

- Per últim, però tal vegada sigui el més important, aquest dia és l'oportunitat de conèixer als altres socis i compartir una estona junts. Per això, celebrarem la trobada amb unes cerveses especials per l'esdeveniment que tindrem punxades en un tirador, i que acompanyarem amb el que tothom porti per picar.

Aquest any la trobada la farem a Can Cua de Bordils, gentilesa d'en Sergi, l'Anna, la Bene i en Carles que ens cedeixen l'espai. És una fantàstica masia situada a les deveses del Ter. La idea és que tothom porti alguna cosa per picar i en acabar la reunió farem un sopar a peu dret, mentre ens deleitem amb les cerveses fetes per a l'ocasió.

Podeu venir amb amics, família, mainada... quans més serem més riurem.

El programa és el següent:
Dia: 4 de juliol 2015
Hora: 19h (quan la calor permet fer alguna cosa)
Lloc: Can Cua 

Programa: 
19h -19h30h Xerrameca i xarrups de cervesa
19h30-20h30 Assamblea de socies i socis.
20h30 Repartiment dels lots d'estiu
21h Pica-pica sopar amb el que tothom porti per compartir

Per sufragar el cost de la cervesa que beurem i els preparatius es demanarà una aportació de 6€ per persona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada