dimarts, 2 de juny de 2015

Cervesa de cava

Aquesta és una cervesa d’estil inèdit doncs combina de forma poc ortodoxa el procés cerveser amb el procés d’elaboració del cava. L’objectiu és aconseguir una cervesa molt cristal·lina, de sabor subtil que recordi al cava. Per això s’han emprat les maltes més clares i fines i llúpuls elegants, que donen notes de fruites blanques i flors. 

Per a la fermentació s’ha importat llevat de champagne originari d’aquesta regió francesa. Aquest llevat treballa de forma lenta i continua durant sis mesos, fins a finalitzar la fermentació. Una segona fermentació en l’ampolla que li aporti una escuma fina. És una cervesa curiosa i elegant per servir en copa de capa i brindar durant la revetlla de St. Joan com a bon substitut del cava.


Estil: inèdit
Presentació: ampolla de cava amb tap vermell
Graduació alcoholica: 7º
Amargor: 30 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 520 Kcal/ampolla de 75 cl.
Temperatura òptima de consum: 2 - 4º
Consumir preferentment abans de: juny 2016
Productor: Enric,  Lot: 24/11/2014 

Vota la cervesa de cava

Cap comentari:

Publica un comentari