Amb aquest nom fem tribut al
punt d’entrada a casa nostra de grecs i romans, civilitzacions que ja produïen
a les nostres contrades cervesa artesana maltejant blat i ordi i barrejant-lo
amb altres cultius de cereals de la zona com l’arròs.
L’emporion és una cervessa rossa
d’alta fermentació, d’estil pale ale que barreja la malta d’ordi amb l’arròs de
Pals. Llupolada amb varietats cítriques per donar una amargor suau i agradable
que la fa una cervesa apte per a tots els públics i qualsevol hora.
Estil: pale ale
Presentació: ampolla de 33cl amb tap negre
Graduació alcoholica: 5,3º
Amargor: 35 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 115 Kcal/ampolla
Temperatura òptima de consum: Entre 4 i 6º
Temperatura òptima de consum: Entre 4 i 6º
Consumir preferentment abans de:
desembre 2015
Productor: Albert, Lot: 5/12/2014
Vota l'Emporion
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada