dilluns, 2 de febrer del 2015

Emporion


Amb aquest nom fem tribut al punt d’entrada a casa nostra de grecs i romans, civilitzacions que ja produïen a les nostres contrades cervesa artesana maltejant blat i ordi i barrejant-lo amb altres cultius de cereals de la zona com l’arròs.
L’emporion és una cervessa rossa d’alta fermentació, d’estil pale ale que barreja la malta d’ordi amb l’arròs de Pals. Llupolada amb varietats cítriques per donar una amargor suau i agradable que la fa una cervesa apte per a tots els públics i qualsevol hora.






Estil: pale ale
Presentació: ampolla de 33cl amb tap negre
Graduació alcoholica: 5,3º
Amargor: 35 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 115 Kcal/ampolla
Temperatura òptima de consum: Entre 4 i 6º
Consumir preferentment abans de: desembre 2015
Productor: Albert,  Lot: 5/12/2014


Vota l'Emporion

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada