dilluns, 3 de març del 2014

Jackie Brown


Al segle XVII a Anglaterra, abans de l'adveniment del carbó de coque per assecar i torrar la malta, les cerveses eren fosques, de color marró, fetes amb malta brown. Posteriorment, es varen poder confeccionar cerveses pálides (pale ale i bitter) i el nom Brown Ale es va fer servir pels volts de 1920 per anomenar cerveses fosques, suaus al paladar, amb aromes de xocolata i caramels, i tocs de fruits secs.

La cervesa Jackie es una Ale anglesa pels quatre costats, mantenint-se en l'ortodoxia de la malta, els llevats i els llúpols 100% anglesos. Es una cervesa amorosa i de fàcil beure donada una certa dolçor que combina amb l'especiat del llúpol East Kent Goldings. A més te una baixa carbonatació que fa que una pinta de mitja tarda de primavera, passi lleugera com la brisa.

5º Alcohòlics / 28 IBUS d’amargor / 148 Kcal la ampolla de 33 cl.
Servir a 10º
Consumir preferentment abans de desembre 2014
Productor: Pablo,  Lot: 8/2/2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada