
El seu rang alcohòlic es situa en la banda alta, entre els 6,5 i els 10º,
que s’aconsegueixen amb un llarg macerat amb molt cereal i la mínima aigua per
aconseguir un most dens i caramelitzat, que encara es concentra més degut a una
llarga cocció que el deixa més caramelitzat. Aquest most tan ple de sucres es
sotmet a una intensa fermentació per aconseguir un perfil net clarament maltòs
i càlid amb aromes de mora i figa.
La Popeye beer és un bon exemple d’aquest estil. Amb els seus 8º compleix amb
la dita escocesa de que recordes la primera que veus però mai no recordes la
última. És una cervesa que requereix haver dinat o sopat abans de prendre-la i
que no vol pressa, cal saborejar-la a poc a poc disfrutant del regust de les
maltes darrera cada glop.
8º alcohòlics / 22 IBUS d’amargor / 269 Kcal/ampolla de 33cl
Servir entre a 10º
Consumir preferentment abans de desembre 2014.
Productor: Enric. Lot: 3-2-14
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada