dilluns, 3 de març de 2014

Danau


L'estil vienna lager es va desenvolupar just després de la introducció del llevat lager (sacharomices pastorianus), a principis del segle XIX a Vienna amb la intenció  d'emular l'estil Märzen de Munich (la cervesa de l'Oktoberfest). Els emigrants austríacs la varen portar a Mèxic on va tenir molt èxit gracies al qual va sobreviure després del decliu de l'estil a Europa. És una lager complexa i maltosa a diferència de les lagers comercials a les que estem més habituats. Això és degut a que está cuinada en exclusiva amb malta vienna, una mica més profunda i dolça que la malta pils, seguint un proces de decocció. El seu punt fort és el cos i la persistència en boca malgrat la seva moderada tenor alcohòlica. Els llúpols tot i presents són molt subtils recordant un xic a la menta.



5,1º Alcohòlics / 22 IBUS d’amargor/ 151 Kcal la ampolla de 33 cl.
Servir a 6-8º
Productor: Pablo,  Lot: 5/1/2014


Vota la Danau

Cap comentari:

Publica un comentari