L'estil vienna lager es va desenvolupar just després de
la introducció del llevat lager (sacharomices pastorianus), a principis del
segle XIX a Vienna amb la intenció d'emular l'estil Märzen de Munich (la
cervesa de l'Oktoberfest). Els emigrants austríacs la varen portar a Mèxic on
va tenir molt èxit gracies al qual va sobreviure després del decliu de l'estil
a Europa. És una lager complexa i maltosa a diferència de les lagers comercials
a les que estem més habituats. Això és degut a que está cuinada en exclusiva
amb malta vienna, una mica més profunda i dolça que la malta pils, seguint un
proces de decocció. El seu punt fort és el cos i la persistència en boca
malgrat la seva moderada tenor alcohòlica. Els llúpols tot i presents són molt
subtils recordant un xic a la menta.
5,1º Alcohòlics / 22 IBUS d’amargor/ 151 Kcal la ampolla
de 33 cl.
Servir a 6-8º
Productor: Pablo, Lot: 5/1/2014Servir a 6-8º
Vota la Danau
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada