dimecres, 19 de febrer del 2014

Activitats del Club primavera 2014


Dissabte 15 de març a les 19h - Ruta pels estils de cervesa. Aquesta ha estat una demanda de molts socis en adonar-se'n de la gran quantitat d'estils diferents que hem anat provant. La activitat constarà d'una explicació de les famílies de cerveses que donen lloc als 80 estils reconeguts pel BJCP. L'explicació anirà acompanyada d'un tast de les cerveses comercials més representatives per comprendre les diferencies gustatives. L'activitat es farà al Mas de la Roda de Bordils i tindrà un preu de 12€ que es destinaran a la compra de les cerveses que tastarem i un xic de pica pica per acompanyar-les.

Dissabte 12 d'abril a la tarda - Visita al Barcelona Beer Festival, el esdeveniment cerveser més important de l'estat espanyol, en el que es poden tastar cerveses artesanes de tot Europa. Farem una visita guiada per les millors cerveseries representades de la mà d'un dels organitzadors de l'esdeveniment. La idea és anar-hi en transport públic per evitar problemes a la tornada. Si som pocs en tren, si som suficients fent un microbus.



Per saber quanta gent podem ser en cada activitat us demanem que tant si veniu com si no, ho digueu contestant en un minut aquest doodle. Això ens ajudarà a saber si anem per bon camí i fer les previsions oportunes per organitzar-ho.

Salut i bona birra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada