diumenge, 1 de setembre del 2019

Porter amb avellana

Les porter són cerveses negres on predominen les maltes per damunt de tots els altres ingredients. Dins aquest estil, la brown porter, és la menys fosca i menys alcoholica de les cerveses. El seu color marró intens s’aconsegueix amb maltes torrades i caramelitzades carregades de sucres no fermentables que sobreviuen al procés de fermentació i són les que li aporten el caràcter dolç.

En aquesta ocasió buscavant ressaltar la dolçor de la cervesa amb un afegit d'avellanes. D’entre les maltes presents en aquesta cervesa també hi ha una important presencia de malta xocolata, una malta d’ordi que té uns aromes que recorden al cacau i que es barregen amb el gust la avellana en una espècie de nutella en forma de cervesa. Per gaudir-la bé no convé que estigui massa freda.

Estil: Porter
Presentació: ampolla mitjana amb tap negre
Graduació alcoholica: 6º
Amargor: 27 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 180 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 6-8º
Consumir preferentment abans de: octubre 2019
Productor: Pablo Lot: 11/6/2019

Vota la Kveik

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada