Malgrat per les
temperatures ningú no ho diria, som a la tardor, una època de l’any que ens
brinda moltes possibilitats per combinar productes del temps amb estils
adequats de cervesa. Els aranyons, madurs a la tardor, són fruits curiosos des
d’un punt de vista organolèptic, dolços i aspres alhora, amb olors típicament
bosquetanes.
Per potenciar
totes aquestes característiques he fet servir de nou el ja conegut pels socis
del Club, saison, un llevat molt especial que dona nom a un estil de
cervesa peculiar per la seva complexitat aromàtica. El seu perfil sec combina a
la perfecció a l’aspror dels aranyons. El resultat d’aquesta curiosa parella es
dona sobre una base rica en cereals: malta d’ordi, malta de blat, malta amber i
flocs de civada i d’ordi, acompanyats per l’aroma intens d’un llúpol eslové
molt usat en les lagers txeques i eslovaques. Una cervesa seca per degustar com
aperitiu aromàtic. Serà la darrera saison de l’any que ja no tornarem a
repetir fins l’estiu vinent.
4,7º alcohòlics, 152Kcal/ampolla de 33cl
Servir entre 8 i 10º
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada