dijous, 7 de novembre de 2013

Saison amb aranyons



Malgrat per les temperatures ningú no ho diria, som a la tardor, una època de l’any que ens brinda moltes possibilitats per combinar productes del temps amb estils adequats de cervesa. Els aranyons, madurs a la tardor, són fruits curiosos des d’un punt de vista organolèptic, dolços i aspres alhora, amb olors típicament bosquetanes.

Per potenciar totes aquestes característiques he fet servir de nou el ja conegut pels socis del Club, saison, un llevat molt especial que dona nom a un estil de cervesa peculiar per la seva complexitat aromàtica. El seu perfil sec combina a la perfecció a l’aspror dels aranyons. El resultat d’aquesta curiosa parella es dona sobre una base rica en cereals: malta d’ordi, malta de blat, malta amber i flocs de civada i d’ordi, acompanyats per l’aroma intens d’un llúpol eslové molt usat en les lagers txeques i eslovaques. Una cervesa seca per degustar com aperitiu aromàtic. Serà la darrera saison de l’any que ja no tornarem a repetir fins l’estiu vinent.

4,7º alcohòlics, 152Kcal/ampolla de 33cl
Servir entre 8 i 10º


Cap comentari:

Publica un comentari