dijous, 9 de maig del 2013

La birra somiada pels àngels

En aquests temps de confusió, on la mentalitat d’origen particularment americà de veure qui la té més grossa s'imposa, s’agraeixen les coses ponderades i equilibrades. En el món de la cervesa passa igual. La moda americana ha imposat els extrems amb cerveses molt llupolades d’amargor estabornidora, o bé tant maltoses que el seu grau alcoholic fa que prou feines les puguis acabar. Crec que aquest fet, constatable a qualsevol fira de cervesa artesana, tan sols es pot contrarestar reivindicant la cervesa compensada, on no falti de res i tot estigui en la seva mesura.

L’origen d’aquesta cervesa va nèixer pensant en els desnonats i els exclosos. Després de veure la pel·licula d’Erick Zonka, la vida somiada dels àngels, vaig pensar que jo mateix podria ser un d’ells. Però, com en el film, la vida està també està feta de bons moments i grans plaers. D'aquí va nèixer la idea de fer una cervesa perfecta per persones comuns que també mereixen aquests moments que il·luminen en mig de la foscor del moment que vivim. 

Aquesta és una cervesa especial, d’estil belga, que combina 5 maltes, triades per donar dolçor, aroma, color i cos, 2 cereals per potenciar l’escuma, i amb 4 llúpols diferents que aporten cadascún els carecters especiat, floral, cítric i herbal. Tot això coronat amb flors de camamilla. El resultat és una cervesa excel·lent, molt complexa però on res sobresurt en excés. És una cervesa per compartir i gaudir de la companyia. Per això la seva presentació és en ampolla de cava.

4,6º alcoholics. 406 Kcal./ampolla 75cl
Data caducitat: febrer 2014 Lot: 25.3.13
Servir entre 10 i 12 ºC


Vota la birra somiada pels àngels

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada