dissabte, 29 de juny de 2019

Marrubí

Fa dos anys haviem tingut al club una berliner weisse classica feta nomes amb lactobacillus; era una cervessa molt acida per amants del estil. Enguany hem revisat la recepta fent la mes facil, refrescant i equilibrada, fent servir el anomanat sour kettle, tecnica que permet controlar la acidessa final. A mes seguint les ultimes tendències, hem afegit maduixes fresques en secundari (6%), donant-li un toc fruital i una tonalitat molt estiuenca que recorda el vi rosat. Es un excel·lent aperitiu i pot acompanyar molt be una amanida de pasta. I per que no, en porró.

Estil: Berliner weiss
Presentació: ampolla mitjana amb tap vermell
Graduació alcoholica: 4º
Amargor: 6 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 130 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 2-4º
Consumir preferentment abans de: setembre 2019
Productor: Pablo Lot: 19/4/2019
Intol·leràncies: Conté lactosa 

Cap comentari:

Publica un comentari