Es coneix com a cervesa d'abadia totes les cerveses que imiten les receptes que des de fa segles s'el·laboren en alguns monestirs cistercencs.
La història d'aquestes cerveses es remunta a l'edat mitjana quan era frequent que les abadies de monjos fessin la seva pròpia cervesa per autoabastir-se.
Alguns d'aquests monestirs s'han mantingut fidels a les seves receptes, les quals guarden com el secret més valuòs de l'abadia, i també als metodes tradicionals que han donat fama a l'estil abadia. La base d'aquest estil és una cervesa alcoholica i seca amb un sabor en boca net i calent. L'alcohol queda integrat en el cos de la cervesa deixant un sutil subtil aroma de llevat en cada glop.
Presentació: ampolla de 33cl amb tap negre
Graduació alcoholica: 6,1º
Amargor: 28 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 206 Kcal/ampolla
Temperatura òptima de consum: 4º-6º
Consumir preferentment abans de desembre 2016
Productor: Albert, Lot: 5/5/2016
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada