dijous, 7 de juliol del 2016

Assamblea 2016


Activitat econòmica i social del club temporada 2015-2016

 En la temporada 2015-2016 hem elaborat 32 lots de cervesa diferents amb un total aproximat de 3.500 litres destinats a l'autoconsum de l'associació.

Actualment som 105 socis, un dels quals és un soci col·lectiu. Tot i que hi ha 15 socis que no han fet cap comanda en tota la temporada. A partir del mes de maig es va tancar l'admissió de nous socis per incapacitat de satisfer més demanda en els mesos de mes calor.

A banda d’això, com a activitats internes s’han fet una cuinada oberta als socis, dos tupper-beer (degustacions a casa de socis que conviden a persones no sòcies) i la cata de la col·lecció privada.

Com a activitats de promoció del Club s’ha participat en la Fira de Cervià, la Fira de la cervesa i la gastronomia de Girona i el mercadillu secret dels Jardins de la Mercè . També està previst participar a la fira del llibre prohibit de Llagostera el 16 de juliol, al sopar solidari “nit de tapes” de Bordils el proper 23 de juliol, a la fira de la tomata de Viladesens i al Festival de Gavarres, aquestes ultimes al setembre.

Gràcies a aquests esdeveniments s'ha pogut comprar un dispensador de cervesa de dues aixetes, gots serigrafiats i un roll-up nou.
Amb els ingressos de l'assamblea es pretèn cobrir el cost de la nova comanda de caixes serigrafiades (550€)

Revissió de preus 

Els preus que mantenim des del 2014 són:
Cerveses de 2,5-4 º : 1,5€
Cerveses de 4-6º : 1,75€
Cerveses de 6-8º : 2€
Cerveses de llarga fermentació (lagers) o molt llupolades: 2€

Els salts d'un tram alcoholic al següent no es corresponen a la reducció de litres real que es produeix al augmentar la graduació, per tant es proposa modificar els trams de la següent manera:
 Cerveses de 3-4 º : 1,5€
Cerveses de 4-5º : 1,75€
Cerveses de 5-6º : 2€
Cerveses de 6-7º: 2,5€
Cerveses de llarga fermentació (lagers) o molt llupolades fins a 5º: 2€
Cerveses de més graduació als trams anteriors increment de 0,5€/grau

* La descomposició dels costos que originen aquests preus es pot consultar al web del Club

Junta directiva 

Els membres de la Junta en aquesta temporada han estat dos socis productors, Pablo i Enric, i dos socis consumidors, Juanolo i Sergi. Es ratifica la seva continuïtat tot convidant als socis en implicar-se en organitzar activitat de caire social.


Per últim es va donar la planificació prevista de cerveses per a la temporada vinent, que es pot consultar aquí.

Un cop acabada l'assamblea, vam degustar excel·lents el·laboracions gastronòmiques cuinades pels socis i dues cerveses elaborades pels productors que van fer les delicies dels assitents fins les tres de la matinada, hora que es van acabar els 50 litres de cervesa disponibles per a celebrar el final d'aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada