dilluns, 2 de novembre de 2015

Moniato-beer

Les pumkin són unes cerveses molt populars als EUA durant la tardor, doncs l'ingredient principal a part de l'ordi, és la carbassa. El Halloween, amb les populars carbasses arreu, s'acompanya sempre amb el pastís de carbassa i també amb la cervessa de carbassa, que com el pastís porta aromes de canyella i altres espècies. 

La Moniato-beer del Club vol emular la idea d'aquest popular estil americà però afegint-hi l'ingredient bàsic de la gastronomia catalana del dia dels difunts: el moniato. Un tubercle que el mengem dolç però que en el format cervesa tots aaquests sucres són transformats pel llevat en alcohol, tot conservant l'aroma del moniato torrat. El glop esdevé suau per la sedositat de la carbassa i contundent en cos i sabor pel moniato i l'acabat de canyella.


Una cervesa ideal pel mes de novembre amb la que reivindiquem la pròpia gastronomia sense fer fàstics a l'allau modes que ens arriben d'arreu.
 
Ideal per acompanyar les castanyes torrades o com a cervesa de ben dinat.


Estil: pumkin ale
Presentació: ampolla mitjana amb tap vermell
Graduació alcoholica: 6,6º
Amargor: 32 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 235 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 12-14º
Consumir preferentment abans de: novembre 2016  
Productor: Enric,  Lot: 8/10/2015

Cap comentari:

Publica un comentari