dilluns, 7 de setembre del 2015

Més capacitat de fermentació

En els darrers mesos hem tingut un increment constant de socis que ha evidenciat la necessitat d'augmentar la capacitat d'autoproducció. Per això, tot aprofitant l'aturada d'estiu, a l'obrador de Bordils hem millorat l'espai de fermentació amb dos nous fermentadors troncocònics d'acer inoxidable de 180 litres cadascun. Aquests nous fermentadors es sumaran als que ja teniem tant a Bordils com a Cervià i creiem que donaran resposta a la demanda del Club i als creixement de socis que pugui tenir en els propers anys.



D'altra banda, els nous fermentadors disposen d'un sistema de control de temperatura, cosa que ens permetrà allargar la temporada durant el mes de juliol i fermentar en millors condicions també als mesos de maig i juny que cada any resulten més calorosos.

El cost dels nous fermentadors ha estat considerable però no es repercutirà en els preus que vam aprovar en la darrera assamblea. La recuperació del cost es farà de mica en mica a base de les vostres comandes. Així doncs, quan feu comanda penseu que estem pagant entre tots la infrastructura que permet al Club oferir-vos cervesa artesana en les millors condicions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada