dimarts, 3 de març de 2015

La Butty Bach


Una vella coneguda del club, la Butty Bach, per començar la primavera. És un clon de la prestigiosa cervesa galesa, feta segons el paradigma “SMASH” (Single malt, single hop) amb la finalitat que la subtilesa sigui la seva identitat. És un macerat amb decocció de malta vienna i llúpol noble alemany Hallertauer Mittelfrüh, fermentada amb llevat german lager.

Suau i fragant. Es podria dir maltosa, pero no caramelosa, amb intens record de gra i un viu color coure, que fan de la Butty un glop fàcil però interessant. 

Estil: Vienna lager
Presentació: ampolla de 33cl amb tap daurat
Graduació alcoholica: 5,2º
Amargor: 20 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 160 Kcal/ampolla
Temperatura òptima de consum: Entre 6 i 8º
Consumir preferentment abans de: juliol 2015
Productor: Pablo,  Lot: 27/12/2014

Cap comentari:

Publica un comentari