dimarts, 6 de maig del 2014

El Club a la Fira del Castell de Cervià


El passat diumenge 4 de maig el Club va ser present a la Fira del Castell de Cervià de Ter, on com entitat veïna (un dels socis productors, en Pablo, viu a Cervià) s'ens va convidar a participar-hi.

La Fira pretèn valoritzar el patrimoni històric del poble, sobretot del Castell i de l'esglèsia que daten de l'any 1053. La primera referència al poble de Cervià data de l'epoca romana en que es va construir una estació d'avituallament al costat de la via Augusta que comunicava la península ibèrica amb Roma anomenada Cinianna, y que dona lloc més tard al poble de Servianus.

La construcció de l'església de Sta. Maria de Cervià va ser propiciada pels senyors que regentaven aquesta plana del Ter en el segle XI, el compte Silvi Llobet  i la seva dona Adelets que provenia de la família del Castell de Púbol.

Com a col·laboració en aquesta tasca de memòria històrica el Club va presentar dues cerveses fetes per a l'ocasió. Una rossa d'estil pale ale anomenada Adelets i una negra d'estil porter anomenada Silvius. Aquesta darrera va ser carbonatada amb la ratafía de Can vidalet, guanyadora del concurs de ratafía del 2013 de Cervià de Ter.

La Fira també va servir per a donar-nos a conèixer i fer nous socis pel Club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada