dilluns, 6 de gener de 2014

Magrana ale



Aquesta és la darrera de les cerveses amb motius tardorals que tastarem enguany. La magrana, que és un fruït dolç i alhora amarg, aplicada a la cervesa aporta un caràcter fruitòs i alhora potencia la seva amargor. 

La pròpia composició química de la magrana, provoca una retenció del gas carbònic en la cervesa inversament proporcional a la temperatura a la que es serveix que, a temperatures fredes, li confereix una fina bombolla que facilita el glop llarg. La combinació d’aquesta fruita amb una recepta d’estil ale suaument llúpolada dona lloc a una cervesa molt lleugera i bebible ideal com a aperitiu.



4,7º alcohòlics, 137 Kcal/ampolla de 33cl / 20,5 IBUS
Servir entre 8 i 10ºC
Consumir preferentment abans de desembre 2014.
Productor: Enric. Lot: 7-11-13

Vota la magrana ale

Cap comentari:

Publica un comentari