divendres, 1 de juny del 2018

Esparver


L'esparver és una cervesa de sègol, un cereal rústic que aporta una gran complexitat a les cerveses. Aquesta és una rye ipa, es a dir una cervesa de sègol amb caràcter llupolat. Concretament predomina el llúpol citra americà, posat en grans quantitats en dry-hopping, és a dir al final de la fermentació per fer l'extracció de l'aroma en fred. En boca es una cervesa de pas complexe i sedós degut al elevat contingut protèic del sègol, que compensa i equilibra l'amargor, deixant un regust final de cereals.
Es una birra ideal per acompanyar els sopars d'estiu a la fresca ja que marida molt bé amb tot tipus de menjar lleuger i permet continuar després de l'àpat cm a cop de nit mentre amenitza les converses a la fresca.

Estil: rye ipa
Presentació: ampolla mitjana amb tap groc amb punt negre
Graduació alcoholica: 6,5º
Amargor: 40 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 270 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 4-6º
Consumir preferentment abans de: agost 2018
Productor: Pablo,  Lot: 15/4/2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada