divendres, 2 de febrer del 2018

Degustació - aperitiu de lagers d'hivern


El proper dissabte dia 24 de febrer hi haurà una degustació de les cerveses lager fetes pel Club aquest hivern a la que estan convidats a participar tots els socis, sòcies i amics de l'entitat.

Les lagers són cerveses de fermentació a baixa temperatura que treballen amb el llevat sacharomyces pastorianus, diferent del típic sacharomyces cerevisae amb el que es fan la majoria de les cerveses artesanes. El llevat lager fermenta entre 11-14 graus, raó per la qual sols les el·laborem a l'hivern, i dona un perfil molt característic per la presència de compostos sulfurosos  durant la fermentació. Les lagers son cerveses que s'afinen amb l'anomenat "lagering", que és una llarga maduració en fred (1-2 graus) que les deixa rodones i molt bebibles. 

L'activitat es farà a l'obrador de Bordils, començarà a les 11h i acabarà a les 14h. Com és habitual en les degustacions, es demana als assistents que portin alguna cosa per picar per acompanyar la cervesa. Així entre glop i glop, tast i tast, compartirem una estona junts tot fent petar la xerrada.

Es demana inscripció prèvia apuntant-se aquí
(En cas de pluja l'activitat s'ajornaria al dissabte següent)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada