dimarts, 8 de març del 2016

Cata de la col·lecció privada del clubCom sabeu a banda dels 30 estils que tastem durant l'any, els productors del Club guarden gelosament altres produccions. És el que anomenem la "col·lecció privada" del Club. 

Cerveses per a paladars molt exigents que sols es poden tastar un dia a l'any durant la cata de la col·lecció privada. 

Aquest any, a més, la cata va estar maridada amb uns aperitius exclusius dissenyats pels amics de Penúltima Brothers, que molt gentilment es van oferir per col·laborar amb l'esdeveniment. També cal agraïr als amics de la cerveseria Cerveseria AVBeure que ens van cedir el local per a fer aquesta activitat del Club.

Especialitats que vam tastar:

 Aphrodisiac kolsh de malvavisc i fruïtes del bosc, interpretació amb propietats afrodisíaques del estil kolsh, maridada amb ostra al wasabi.


Roggenbock, cervesa de sègol d'estil alemany fermentada amb brettanomices, acompanyada amb favetes a l'oli de tòfona.

 
Dubel d'Abadia, un exemplar de les cerveses que es fan a les abadies belgues, casada amb musclos a la crema i patates fregides.Russian imperial stout, la cervesa negra que consumia la cort del Tzar reinterpretada amb coco i cacau maridada amb pollastre taï al curry.


Weissenbock, la més potent de les cerveses de blat alemanyes que tancarà la degustació acompanyada de boletes de meló cantalup

 

L'any que vé no t'ho perdis

Agraïments a Cerveseria AVBeure de Girona,  Penúltima Brothers i a Marc Rosdevall

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada