diumenge, 31 de gener del 2016

TALLER DE CUINA (amb cervesa com a ingredient)


En Matthias és soci del Club i professor de cuina i ens ha organitzat un taller per aprendre les possibilitats que té la cervesa com a ingredient a la majoria de plats. 
Amb les indicacions d'en Matthias cuinarem junts dos plats i uns postres elaborats tots ells amb cervesa. Aprendrem com utilitzar-la i la textura que aporta als plats deixant-los més melosos i suaus.
Tot el que cuinem serà pel dinar que farem un cop acabat el taller. 
Com no podia ser d'una altra manera en una activitat del Club, la cervesa que fem servir per cuinar també la tastarem i ens acompanyarà també en el dinar. 

Dissabte 13 de febrer a les 10h. Preu 18€ (amb aquests diners es paga professor, ingredients, taller, dinar i beure)

Lloc: Espai cuinar de Girona c/Universitat de Montpelier 12, 2on1a.
Per tal de poder gaudir del taller les places es limitaran a 10 persones per ordre d'inscripció.
Inscripcions aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada