Una de lagers d'hivern més veteranes del club. En aquest cas una lager lleugera de cos, agradable al paladar, fàcil
de beure i molt pàl·lida pensada per quan s'acosta el bon temps.
En aquesta cervesa es busca la finor en les maltes i la discreció en els llúpols per gaudir bé els tocs afruitats i lleugerament sulfurosos del llevat. La rossa de Pekín a més es cou amb aranges fresques d'amposta, gentilessa del soci Manel Carbó, per subratllar els tocs cítrics i aportar un punt acidesa. Aquesta combinació la fa una cervesa ideal per a apagar la sed. Es pot prendre sola o acompanyada de qualsevol aperitiu.
Donat l'orígen xinés de les aranges, portades a Europa en temps de Marco Polo, l'hem batejat com la Rossa de Pekín, en honor a la pel·licula francesa del 1967, un clàssic del gènere europeu de pel·licules d'espíes.
En aquesta cervesa es busca la finor en les maltes i la discreció en els llúpols per gaudir bé els tocs afruitats i lleugerament sulfurosos del llevat. La rossa de Pekín a més es cou amb aranges fresques d'amposta, gentilessa del soci Manel Carbó, per subratllar els tocs cítrics i aportar un punt acidesa. Aquesta combinació la fa una cervesa ideal per a apagar la sed. Es pot prendre sola o acompanyada de qualsevol aperitiu.
Donat l'orígen xinés de les aranges, portades a Europa en temps de Marco Polo, l'hem batejat com la Rossa de Pekín, en honor a la pel·licula francesa del 1967, un clàssic del gènere europeu de pel·licules d'espíes.
Estil: Fruit lager
Presentació: ampolla mitjana amb tap groc
Graduació alcoholica: 5,1º
Amargor: 22 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 150 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 4-6º
Consumir preferentment abans de: agost 2019
Productor: Enric, Lot: 18/12/18
Vota la rossa de Pekín
Presentació: ampolla mitjana amb tap groc
Graduació alcoholica: 5,1º
Amargor: 22 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 150 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 4-6º
Consumir preferentment abans de: agost 2019
Productor: Enric, Lot: 18/12/18
Vota la rossa de Pekín
Hola, me podrías compartir la receta, se ve fabulosa. Gracias!
ResponElimina