La Gavarra va ser la primera cervesa del Club i encara es manté en la recepta original. És una interpretació lliure de l'estil brown ale. Les cerveses fosques d’estil brown ale, tant populars als pubs anglesos, no es poden catalogar dins la família de
les cerveses negres o porters perquè, al contrari de les anteriors, són lleugeres i de menor
grau alcohòlic. El color és tirant a fosc però mantenint la transparència.
Aquesta en concret és una recepta feta amb malta pale i diverses maltes caramelitzades amb un toc d’ordi torrat, que és la que aporta el color fosc.
Aquesta en concret és una recepta feta amb malta pale i diverses maltes caramelitzades amb un toc d’ordi torrat, que és la que aporta el color fosc.
El
seu gust peculiar es deu al llevat anglés, els llúpols presents i també a l'addició de taronja fresca en la cocció. És una cervesa, que tot i la seva
lleugeresa, té molts matissos en el seu gust,
per això pot prendre’s a qualsevol hora, sola o acompanyada.
Estil: American fruit brown ale
Presentació: ampolla mitjana amb tap taronja
Graduació alcoholica: 3,90º
Amargor: 21 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 130 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 4-6º
Consumir preferentment abans de: agost 2017
Productor: Enric, Lot: 27/4/2017
Vota la Gavarra
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada