Aquesta és una cervesa
d’estil inèdit doncs combina de forma poc ortodoxa el procés cerveser amb el
procés d’elaboració del cava. L’objectiu és aconseguir una cervesa molt
cristal·lina, de sabor subtil que recordi al cava. Per això s’han emprat les maltes
més clares i fines i llúpuls elegants, que donen
notes de fruites blanques i flors.
Per a la fermentació s’ha importat llevat de
champagne originari d’aquesta regió francesa. Aquest llevat treballa de forma
lenta i continua durant sis mesos, fins a finalitzar la fermentació. Una segona
fermentació en l’ampolla que li aporti una escuma fina. És una cervesa curiosa
i elegant per servir en copa de champagne i brindar durant la revetlla de St. Joan
com a bon substitut del cava.
Estil: inèdit
Presentació: ampolla de cava amb tap daurat
Presentació: ampolla de cava amb tap daurat
Graduació alcoholica: 9º
Amargor: 30 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 520 Kcal/ampolla de 75 cl.
Temperatura òptima de consum: 2 - 4º
Consumir preferentment abans
de: desembre 2017
Productor: Enric, Lot: 2/10/2016
Vota la cervesa de cava
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada