dilluns, 12 de juny del 2017

Festa fi de temporada


Com cada any, les fortes calors de l'estiu marquen el final de la temporada en la que es pot produir cervesa en bones condicions. Cada any, coincidint amb el final de la temporada, el segon dissabte de juliol fem la trobada anual de socis del Club. Aquesta trobada té un triple objectiu:

- Per una banda, farem l'assamblea de socis anual, on acordarem el programa de cerveses de la temporada vinent i recollirem suggeriments per a millorar el servei que ens dona el Club.

- Aprofitarem també per repartir els lots de la cervesa de l'estiu, ja que fins al setembre no tornarem a proveir-nos. I també repartirem les samarretes conmemoratives que hagiu encarregat. Si no l'heu encarregat feu-ho ràpidament aquí.

- Per últim, però tal vegada sigui el més important, aquest dia és l'oportunitat de trobar-nos amb els altres socis i compartir una estona junts. Aquest any amb més motiu per la celebració del cinquè aniversari del club.

Podeu convidar a qui vulgueu. L'únic requisit és portar algo de menjar per compartir i, quan arribeu, abonar el preu de cost dels barrils que beurem, que com cada any, seran 12€/pers. Els nens tindran refresc però no paguen.

La trobada la farem a Can Cua de Bordils, gentilesa d'en Sergi, la Bene i en Carles que ens cedeixen l'espai. És una fantàstica masia situada a les deveses del Ter, a Bordils. 

Podeu venir amb amics, família, mainada... quans més serem més riurem.

El programa és el següent:
Dia: 8 de juliol 2017
Hora: 19h (quan la calor permet fer alguna cosa)
Lloc: Can Cua 
Programa: 
19h -19h30h Xerrameca i xarrups de cervesa
19h30-20h Assamblea de socies i socis. 
20h Foto de familia 5è aniversari
20h30 Repartiment dels lots d'estiu i les samarretes conmemoratives.
21h Sopar a peu dret amb el que tothom porti per compartir. 
23h Música i ballaruca fins que s'acabi la cervesa 

Us esperem!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada