diumenge, 5 de juny del 2016

Gavarra

La Gavarra va ser la primera cervesa del Club i encara es manté en la recepta original. És una interpretació catalanitzada de l'estil brown ale anglés. Les cerveses fosques d’estil brown ale, tant populars als pubs anglesos, no es poden catalogar dins la família de les cerveses negres o porters perquè, al contrari de les anteriors, són lleugeres i de menor grau alcohòlic. El color és tirant a fosc però mantenint la transparència. Aquesta en concret és una recepta feta amb malta pale i diverses maltes caramelitzades amb un toc d’ordi torrat, que és la que aporta el color fosc.
El seu gust peculiar es deu al llevat anglés i també a l'adició de taronja fresca en la cocció. És una cervesa, que tot i la seva lleugeresa, té molts matissos en el seu gust,  per això pot prendre’s a qualsevol hora, sola o acompanyada.



Estil: english brown ale
Presentació: ampolla mitjana amb tap vermell
Graduació alcoholica: 4º
Amargor: 22 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 132 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 8-10º
Consumir preferentment abans de: setembre 2016
Productor: Enric,  Lot: 8/4/2016

Vota la Gavarra  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada