dilluns, 27 de juny del 2016

Cuinada oberta: oatmeal pale ale


Com cada any per aquestes dates, el dia 21 de gener farem la cuinada de cervesa oberta a tots els socis que vulguin assitir-hi. És una ocasió idònia per veure el procés d'el·laboració i conèixer més es transfomen els cereals en la cervesa que cada mes tastem.

En aquesta cuinada sempre aprofitem per assajar estils inèdits al Club que , en cas d'agradar, podem incorporar al calendari anual en la següent temporada.

Aquest any l'estil que ens proposem per aquesta cuinada és un estil relativament nou i dificil, oatmeal pale ale, que és una barreja de l'estil oatmeal, cerveses d'avena, normalment usada per donar cremositat a les cerveses negres, aplicat a una cervesa tipus american pale ale, per aportar aquesta cremositat de l'avena a una cervesa d'amargor cítrica.  

La cuinada es farà a l'obrador de Cervià de Ter, començarà a les 8h30 del matí i finalitzarà pels volts de les 14h. Durant la cuinada farem un aperitiu cerveser. Dos mesos més tard, un cop la cervesa estigui a punt per embotellar, farem un tast junts i repartirem per a cada assistent una ampolla de la cervesa elaborada, per tal que també la gaudiu a casa.

El timming aproximat serà el següent:

8h30 molturació del grà
9h macerat
11h cocció
12h refredat
13h sembra del llevat
Cap a les 12h Aperitiu de cerveses del Club i pica-pica del que cadascú porti

Per participar-hi, cal inscriure's enviant un mail a cannavarra@gmail.com abans del 19 de gener. Les places són limitades. L'activitat tindrà un preu de 12€ que s'abonarà el mateix dia 21 per cobrir les despeses de la cervesa de l'aperitiu . S'agrairà si porteu alguna cosa per picar per acompanyar la cervesa.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada