dilluns, 27 de juny de 2016

Club Cerveser Can Navarra on tour 2012-2017

En aquests 5 anys hem tastat moltes receptes diferents i un munt d'estils cervesers. La majoria ens acompanyen any rera any, però moltes han quedat enrera. Aquestes són les cerveses que hem gaudit durant 5 anys. Per veure més detall busca-les introduïnt el nom al cercador de receptes:


Gavarra (american brown)
La birra somiada dels àngels (blonde ale)
Rossa de Pekín (fruit lager)
Vermella (red ale)
Petita (scottish ale)
Saüquera (wit)
Saisonera (saison)
Garrofera (brown porter)
Trapista (belgien strong ale)
Estornell (dry stout)
La dama de ferro (english bitter export)
Praeclara (helles)
Cydònia (fruit ipa)
Nadal (special christmas)
Kölsh (kölsh)
Ambre (american amber ale)
Emporion (american pale ale)
King kong (sweet milk stout)
Cervesa de cava (champagne ale)
Ardennes (belgian pale ale)
Night boat to cairo (baltic porter)
Butty bach (australian pale ale)
Panotxa (cream ale)
Berliner (gose weïss)
Borratja (belgian golden ale)
Roger de Cervià (irish red ale)
Albion (bitter)
Calçota (american lager)
Filosa (ipa)
Popeie (scottish strong)
Danau (vienna lager)
jackie brown (english brown)
Oreneta (american pale ale)
Krepelka (bohemian pils)
waltzing matilda (pacific ipa)
Jack danniels (Robust porter)
Marzen (marzen)
Moniato (pumpkin ale)
Fresh hop (pale ale)
Dragma (dubbel)
Summer (blonde ale)
Suprema (doble ipa)
Epiphany (Rye ipa)
Sarment (old ale)
Neipa (new england ipa)

Cap comentari:

Publica un comentari