La"saison" és un estil de cervesa que després d'estar a punt de desaparèixer en els darrers anys s'ha convertit en una especialitat de culte dins el món cerveser. Són cerveses de granja, els llevats de les quals han perdurat gràcies a les petites produccions artesanals, avui es troben comercialitzats per diferents laboratoris. De les diferents soques cal distingir entre les d'origen belga i les d'origen francés. A diferència de les saison belgues, d'aromes afruitats i potents, les seves cosines franceses són cerveses delicades d'aromes florals, que recorden lleugerament als vins blancs joves. El llevat francés a més produeix una lleugera acidessa que encara la fa més bebible.
La nostra saison d'estiu s'enmarca s'enmarca en la recerca d'aquesta finura, buscant una cervesa seca, sense gairebé dolçor residual que apagui la sed i permeti maridar amb qualsevol àpat. Això fa que sigui una cervesa ideal per acompanyar àpats de tot tipus.
La nostra saison d'estiu s'enmarca s'enmarca en la recerca d'aquesta finura, buscant una cervesa seca, sense gairebé dolçor residual que apagui la sed i permeti maridar amb qualsevol àpat. Això fa que sigui una cervesa ideal per acompanyar àpats de tot tipus.
Estil: French saison
Presentació: ampolla mitjana amb tap daurat
Presentació: ampolla mitjana amb tap daurat
Graduació alcoholica: 5,5º
Amargor: 29 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 135 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 2 - 4º
Consumir
preferentment abans de: desembre 2019
Productor: Enric,
Lot: 14/6/2019
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada