El descobriment de noves soques de llevat ha revolucionat el món del vi i
amenaça amb revolucionar també el món de la cervesa. A les tradicionals
soques de sacharomyces amb les que es fan la majoria d'estils de
cervesa del món s'afegeixen ara noves soques inexplorades que obren a
un vast univers, on cal treballar sense ressenyes prèvies, manuals
tècnics, ni procediments establerts. Com els primers viatges de
l'explorador Rudyart Kipling en terres ignotes, aquesta cervesa és una
incursió de I+D del Club que volem compartir amb tots els socis.
La Kipling és una cervesa molt fresca, de baixa graduació i amargor lleugera que permet gaudir dels peculiars aromes i sabors que dona el llevat lachancea thermotolerans. En boca es troben notes de pinya i aranja i té un glop suau que ve acompanyat d'una lleugera acidesa natural. La seva frescor la fa ideal per acompanyar a qualsevol aperitiu o com a vermut abans de dinar.
La Kipling és una cervesa molt fresca, de baixa graduació i amargor lleugera que permet gaudir dels peculiars aromes i sabors que dona el llevat lachancea thermotolerans. En boca es troben notes de pinya i aranja i té un glop suau que ve acompanyat d'una lleugera acidesa natural. La seva frescor la fa ideal per acompanyar a qualsevol aperitiu o com a vermut abans de dinar.
Estil: lach
Presentació: ampolla mitjana amb tap blau cel
Graduació alcoholica: 4º
Amargor: 8 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 105 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 4-6º
Consumir
preferentment abans de: novembre 2019
Productor: Enric, Lot: 30/8/2019
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada