Les porter
són cerveses negres on predominen les maltes per damunt de tots els altres
ingredients. Dins aquest estil, la brown porter, és la menys fosca i menys alcoholica de les
cerveses. El seu color marró intens s’aconsegueix amb maltes torrades i
caramelitzades carregades de sucres no fermentables que sobreviuen al procés de
fermentació i són les que li aporten el caràcter dolç.
En aquesta ocasió buscavant ressaltar la dolçor de la cervesa amb un afegit d'avellanes. D’entre les maltes presents en aquesta cervesa també hi ha una important presencia de malta xocolata, una malta d’ordi que té uns aromes que recorden al cacau i que es barregen amb el gust la avellana en una espècie de nutella en forma de cervesa. Per gaudir-la bé no convé que estigui massa freda.
En aquesta ocasió buscavant ressaltar la dolçor de la cervesa amb un afegit d'avellanes. D’entre les maltes presents en aquesta cervesa també hi ha una important presencia de malta xocolata, una malta d’ordi que té uns aromes que recorden al cacau i que es barregen amb el gust la avellana en una espècie de nutella en forma de cervesa. Per gaudir-la bé no convé que estigui massa freda.
Estil: Porter
Presentació: ampolla mitjana amb tap negre
Graduació alcoholica: 6º
Amargor: 27 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 180 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 6-8º
Consumir preferentment abans de: octubre 2019
Productor: Pablo Lot: 11/6/2019
Vota la Kveik
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada