Fa dos anys haviem tingut al club una berliner weisse classica feta
nomes amb lactobacillus; era una cervessa molt acida per amants del
estil. Enguany hem revisat la recepta fent la mes facil, refrescant i
equilibrada, fent servir el anomanat sour kettle, tecnica que permet
controlar la acidessa final. A mes seguint les ultimes tendències, hem
afegit maduixes fresques en secundari (6%), donant-li un toc fruital i
una tonalitat molt estiuenca que recorda el vi rosat. Es un excel·lent
aperitiu i pot acompanyar molt be una amanida de pasta. I per que no, en
porró.
Estil: Berliner weiss
Presentació: ampolla mitjana amb tap vermell
Graduació alcoholica: 4º
Amargor: 6 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 130 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 2-4º
Consumir preferentment abans de: setembre 2019
Productor: Pablo Lot: 19/4/2019
Intol·leràncies: Conté lactosa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada