
Per a la fermentació s’ha importat llevat de
champagne originari d’aquesta regió francesa. Aquest llevat treballa de forma
lenta i continua durant sis mesos, fins a finalitzar la fermentació. Una segona
fermentació en l’ampolla que li aporti una escuma fina. És una cervesa curiosa
i elegant per servir en copa de champagne i brindar durant els nadals
com a bon substitut del cava.
Estil: inèdit
Presentació: ampolla de cava de 75cl amb funda per regal i ampolla mitjana de 33cl amb tap daurat
Presentació: ampolla de cava de 75cl amb funda per regal i ampolla mitjana de 33cl amb tap daurat
Graduació alcoholica: 9º
Amargor: 30 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 520 Kcal/ampolla de 75 cl.
Temperatura òptima de consum: 2-4º
Consumir preferentment abans
de: desembre 2019
Productor: Enric, Lot: 20-9-18
Vota la cervesa de cava
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada