Arriba la temporada de calçotades i cal acompanyar-les amb una cervesa de bon beure, que tregui la sed mentre es couen, també als que sols s'ho miren, i acompanyi bé a les cebes amb romescu o alioli. Per això cada any per aquestes dates tenim la calçota, una lager ideal per a aquest maridatge tan especial.
Les lagers americanes són cerveses molt fàcils de beure, molt pàlides, molt transparents, amb poca graduació, fins i tot en aquesta versió, la premium que és la més potent de la gama. Elegantment llupolades, amb amargor molt suau i cítrica. El gust és agradable i la carbonatació moderada. Es beu molt freda i és ideal per menjars que atipen. Són cerveses pensades per beure en grans quantitats en les típiques barbacoes de diumenge americanes acompanyant les saltxixes i el bacon, substituts en els països poc desenvolupats dels calçots amb romescu i el xai que fan a les societats civilitzades.
Estil: Premium american lager
Presentació: ampolla de 33cl amb tap verd
Presentació: ampolla de 33cl amb tap verd
Graduació alcoholica: 6º
Amargor: 41 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 149 Kcal/ampolla
Temperatura òptima de consum: 4-6º
Consumir preferentment abans de: agost 2016
Productor: Enric, Lot: 1/12/2016
Vota la calçota
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada