dilluns, 2 de novembre del 2015

L'estornell

Les stout són cerveses negres, caracteritzades pels aromes torrats i es classifiquen segon la seva categoria des de cerveses “de sessió”, mes lleugeres, com per exemple la coneguda Guiness, a les imperial stout d'alta graduació. 

L’Estornell és una Irish Dry Stout molt bebible, suau i poc calòrica. És una cervesa d’alta fermentació, molt fosca però lleugera, com l’ocell. La intensitat de l’ordi torrat, que dóna part del seu caràcter, és balancejada per una certa acidesa provinent de la malta de blat. Tot això, arrodonit per un final de fruits secs i capuccino, gràcies a la malta xocolata. És una cervesa que trenca el tòpic de negra=forta, doncs la seva bebibilitat la fa ideal com a cervesa d'aperitiu, que pel seu caracter fosc, escau més  abans dels àpats de tardor.




Estil: Irish dry stout

Presentació: ampolla mitjana amb tap daurat

Graduació alcoholica: 4,5º

Amargor: 26,5 IBUS (international bittering unit)

Poder caloric: 163 Kcal/ampolla de 33 cl.

Temperatura òptima de consum: 10-12º

Consumir preferentment abans de: març 2016

Productor: Pablo,  Lot: 3/10/2015
 
Vota l'estornell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada