Les stout són cerveses negres, caracteritzades pels aromes torrats i es classifiquen segon la seva categoria des de cerveses “de sessió”, mes lleugeres, com
per exemple la coneguda Guiness, a les imperial stout d'alta graduació.
L’Estornell és una Irish Dry
Stout molt bebible, suau i poc calòrica. És una cervesa d’alta fermentació,
molt fosca però lleugera, com l’ocell. La intensitat de l’ordi torrat, que dóna
part del seu caràcter, és balancejada per una certa acidesa
provinent de la malta de blat. Tot això, arrodonit per un final de fruits secs
i capuccino, gràcies a la malta xocolata. És una cervesa que trenca el tòpic de negra=forta, doncs la seva bebibilitat la fa ideal com a cervesa d'aperitiu, que pel seu caracter fosc, escau més abans dels àpats de tardor.
Estil: Irish dry stout
Presentació: ampolla mitjana amb tap daurat
Graduació alcoholica: 4,5º
Amargor: 26,5 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 163 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 10-12º
Consumir
preferentment abans de: març 2016
Productor: Pablo,
Lot: 3/10/2015
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada