La
Berliner weisse (blanca de Berlin), es una cervesa de blat alemanya
molt especial. Es lleugera (3 graus alcoholics), terbola i refrescant ja
que a mes de la fermentació del llevat sacharomyces, s’afegeix el
lactobacillus, que deixa una acidessa molt agradable. Es una beguda
ideal per l’estiu i bona forma d’iniciarse en les cerveses sour
(acides). Per balancejar la acidesa, a Berlin li afegeixen sirops de
fruites (gerds) o herbes (espunyidella), tot i que en la seva forma
natural entenem millor els ingredients i el lactobacillus, amb un inici
acid i un final de pa.
Estil: Berliner Weisse
Presentació: ampolla mitjana amb tap blanc
Graduació alcoholica: 3,5º
Amargor: 7 IBUS (international bittering unit)
Poder calòric: 120 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 4º
Consumir preferentment abans de acabar l’estiu
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada