Aquesta és la darrera de les cerveses amb motius tardorals
que tastarem enguany.
La magrana, que és un fruït dolç i alhora amarg, aplicada a la cervesa aporta
un caràcter fruitòs i alhora potencia la seva amargor.
La pròpia composició
química de la magrana, provoca una retenció del gas carbònic en la cervesa
inversament proporcional a la temperatura a la que es serveix que, a
temperatures fredes, li confereix una fina bombolla que facilita el glop llarg.
La combinació d’aquesta fruita amb una recepta d’estil ale suaument llúpolada
dona lloc a una cervesa molt lleugera i bebible ideal com a aperitiu.
4,7º
alcohòlics, 137 Kcal/ampolla de 33cl / 20,5 IBUS
Servir entre 8 i 10ºC
Consumir preferentment abans de desembre 2014.
Productor: Enric. Lot: 7-11-13
Vota la magrana ale
Servir entre 8 i 10ºC
Consumir preferentment abans de desembre 2014.
Productor: Enric. Lot: 7-11-13
Vota la magrana ale
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada