dimarts, 3 de desembre del 2013

Cervesa especial de NadalUn any més tenim l’oportunitat d’acompanyar les festes nadalenques amb la tradicional recepta de Nadal belga. És una cervesa pensada especialment per acompanyar àpats copiosos en substitució del vi: rostits, canalons, aus farcides, etc. Totes les carns abundants mariden a la perfecció amb aquesta cervesa que no desmereix gens ni mica al costat d’un bon vi. 

És una cervesa de molt cos, càlida pel seu elevat grau, potent gust i fortament especiada, el·laborada amb 8 maltes, una tria de llúpuls nobles i especiada amb anís estrellat, coriandre, anís verd, clau, cardamomo, gengibre, nou moscada, canyella i mel. 

El mèrit d’aquesta cervesa consisteix en que no es pugui identificar cap de les espècies que li donen el gust i l’aroma, per això s’usa una família de llevats especials i es deixa madurar durant un mínim de tres mesos. És una cervesa molt especial que podriem qualificar de “gran reserva” fent el símil del vi. Digna del millor àpat de Nadal. 

Per als qui cada any la regaleu, aquest any també hi ha opcional la bossa de regal per ficar-hi l'ampolla al preu afegit d'un euro.

7,1º alcohòlics, 535Kcal/ampolla de 75cl
Servir entre 12 i 14º
Consumir preferentment abans de desembre 2014.


Vota la cervesa especial de Nadal 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada