dissabte, 4 de novembre del 2017

Moniato

Les pumkin són unes cerveses molt populars als EUA durant la tardor, doncs l'ingredient principal a part de l'ordi, és la carbassa. El Halloween, amb les populars carbasses arreu, s'acompanya sempre amb el pastís de carbassa i també amb la cervessa de carbassa. 

La pumkin del Club vol emular la idea d'aquest popular estil americà però afegint-hi l'ingredient bàsic de la gastronomia catalana del dia dels difunts: el moniato. Un tubercle que el mengem dolç però que en el format cervesa tots aquests sucres són transformats pel llevat en alcohol, tot conservant el gust del moniato torrat. El glop esdevé profund i contundent en cos i sabor pel moniato.


Una cervesa ideal pel mes de novembre amb la que reivindiquem la pròpia gastronomia sense fer fàstics a l'allau modes que ens arriben d'arreu.
 
Ideal per acompanyar les castanyes torrades o com a cervesa de ben dinat.


Estil: pumkin ale
Presentació: ampolla mitjana amb tap taronja
Graduació alcoholica: 7,2º
Amargor: 53 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 235 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 10-12º
Consumir preferentment abans de: febrer 2018 

Productor: Enric,  Lot: 19/9/2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada