La família de les cerveses ambre dona lloc a
cerveses complexes de gust, amb cos, i que tenen en comú el característic color
de la pedra ambre. Per aconseguir aquestes característiques cal una bona tria
dels ingredients, una elaboració metòdica i una maduració llarga.
Com la majoria d’estils americans, aquesta també té un perfil sec, que contrasta amb la gran presència de les maltes caramelitzades, sobretot la malta ambre, que dóna un color vermell intens i molta dolçor residual, i la malta fumada que li aporta un aroma característic.
La fermentació lager a baixa temperatura i una llarga guarda en fred, la deixa fresca i suau, de glop fàcil.
Com la majoria d’estils americans, aquesta també té un perfil sec, que contrasta amb la gran presència de les maltes caramelitzades, sobretot la malta ambre, que dóna un color vermell intens i molta dolçor residual, i la malta fumada que li aporta un aroma característic.
La fermentació lager a baixa temperatura i una llarga guarda en fred, la deixa fresca i suau, de glop fàcil.
Aquesta recepta, que cada hivern tenim ocasió de
tastar, és ideal per prendre com a copa, al vespre, i fruir de la seva
complexitat.
Estil: amber lager
Presentació: ampolla
de 33cl amb tap daurat
Graduació alcoholica: 6,2º
Amargor: 40 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 180 Kcal/ampolla
Temperatura òptima de consum: Entre 6 i 8º
Temperatura òptima de consum: Entre 6 i 8º
Consumir preferentment abans
de: juny 2017
Productor: Enric, Lot: 12/12/2016Vota l'ambre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada