Aquesta planta (Hibiscus sabdariffa) és rica en Vitamina C, Àcids orgànics (cítric, màlic i tartàric) flavonoides I (cianidina i delfinidina), essent un gran reconstituent, digestiu i suaument hipotensor.
Amb la idea d'incorporar totes aquestes propietats a la cervesa, aquesta temporada, el clàssic estil "saison" belga, que el Club ofereix cada setembre, incorpora l'hibiscus en la fase de fermentació per incrementar encara més el caràcter fruitòs i aromàtic de les cerveses "saison".El seu sabor acidulat i a fruits vermells, juntament amb el bonic color vermell, dona un toc exòtic al estil saison, fent-ho molt interessant. És molt refrescant i llaminera.
Estil: Saison amb flors d’hibiscus
Presentació: ampolla mitjana amb tap vermell
Graduació alcoholica:5,5º
Amargor: 15 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 140 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 4º
Consumir preferentment abans de Nadal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada