dilluns, 7 de setembre del 2015

Karkadé



Encara que  originària de l'Índia, la flor d'hibiscus es consumeix en el Nord d'Àfrica des dels temps dels Faraons. El seu atractiu color, Al costat de les seves propietats medicinals li han conferit un lloc lloc honorific a les cultures ancestrals de tot el tròpic. A Egipte, on es coneix Com karkadé, la infusió d'hibiscus forma part dels moltes celebracions.

Aquesta planta (Hibiscus sabdariffa) és rica en Vitamina C, Àcids orgànics (cítric, màlic i tartàric) flavonoides I (cianidina i delfinidina), essent un gran reconstituent, digestiu i suaument hipotensor.

 Amb la idea d'incorporar totes aquestes propietats a la cervesa, aquesta temporada, el clàssic estil "saison" belga, que el Club ofereix cada setembre, incorpora l'hibiscus en la fase de fermentació per incrementar encara més el caràcter fruitòs i aromàtic de les cerveses "saison".
El seu sabor acidulat  i a fruits vermells, juntament amb el bonic color vermell, dona un toc exòtic al estil saison, fent-ho molt interessant. És molt refrescant i llaminera.


Estil: Saison amb flors d’hibiscus
Presentació: ampolla mitjana amb tap vermell
Graduació alcoholica:5,5º
Amargor: 15 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 140 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 4º
Consumir preferentment abans de Nadal.
Productor: Pablo,  Lot: 31/7/2015

Vota la karkadé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada