dilluns, 7 de setembre del 2015

Com fer una comanda

Per fer comanda de les cerveses del Club Can Navarra és imprescindible ser soci. Si no ets soci i vols fer comanda comença per aquí.

Les comandes són sempre per caixes de 12 ampolles i es poden demanar tantes caixes com es vulguin. Les caixes poden ser d'un sol tipus de cervesa o bé barrejar diferents tipus de cervesa en una caixa, de manera que si per exemple hi han tres cerveses diferents en un mes es pot demanar 4 cerveses de cada tipus (o les que es vulguin) per fer una caixa de 12. 

Cada primer dilluns no festiu de cada mes s'envien les novetats cerveseres per mail a l'adreça amb que us heu subscrit.

Les comandes s'atenen per rigorós ordre d'arribada fins a esgotar els lots. Cal fer-la responent al mail rebut amb les novetats cerveseres. No feu un correu nou per fer la comanda, responeu des del mail rebut amb les novetats. D'aquesta manera totes les comandes estan arxivades al mateix fil  per ordre d'arribada. És important fer la comanda ràpid perquè els lots s'esgoten en qüestió de dies.

El repartiment a domicili es fa durant la segona setmana de cada mes en el dia indicat al mails amb les novetats cerveseres (consulteu ruta de repartiment). També podeu passar a buscar les comandes per l'obrador de Bordils. durant aquella setmana. En la comanda especifiqueu si vindreu, us la portem el dia del repartiment o preferiu una altra manera per fer-vos-la arribar.

En el moment de recollir la comanda cal tenir a punt els envasos que es retornen ben nets per tal de poder-los bescanviar. Aquí trobareu consells per fer-ho adequadament. 


Si alguna de les cerveses triades no t'ha agradat pots retornar-la al mes següent d'acord amb la política de devolucions del Club

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada