Una cervesa
típicament tardoral de caràcter suau, dolç i agradable al paladar. Les porter
són cerveses negres on predominen les maltes per damunt de tots els altres
ingredients. Dins aquest estil, la brown porter, és la menys fosca de les
cerveses. El seu color marró intens s’aconsegueix amb maltes torrades i
caramelitzades carregades de sucres no fermentables que sobreviuen al procés de
fermentació i són les que li aporten el caràcter dolç.
En aquesta
ocasió buscava ressaltar la dolçor terrosa de la garrofa, una tavella que
malgrat ara es poc apreciada temps enrera s’usava com a succedani de la
xocolata. D’entre les maltes presents en aquesta cervesa també hi ha una
important presencia de malta xocolata, una malta d’ordi que té uns aromes que
recorden al cacau i que es barregen amb el gust la garrofa de forma molt bona.
Estil: english porter
Presentació: ampolla mitjana amb tap blau
Presentació: ampolla mitjana amb tap blau
Graduació alcoholica: 4,9º
Amargor: 33 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 166 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 12º
Consumir
preferentment abans de: març 2015
Productor: Enric,
Lot: 9/9/2014
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada