dissabte, 25 d’octubre del 2014

Cuinada de cervesa oberta als socis i les sòcies del Club


Tot aprofitant les dates propícies a castanyades i esdeveniments tardorals, i com alguns socis ens heu manisfestat l'interés, us anunciem que el dia 15 de novembre farem una cuinada de cervesa oberta a tots els socis que vulguin assitir-hi.

Aquesta cuinada sera per elaborar una nova recepta que, en cas d'agradar, s'incorporaria al calendari de cerveses de tardor de l'any vinent. Es tracta d'una cervesa especiada on la base, a més dels cereals, serà la carbassa i el boniato, dos aliments abundants en aquestes dates que tenen molts sucres fermentables i aporten un acabat molt especial.

La cuinada es farà a l'obrador d'en Pablo, a Cervià de Ter, i començarà a les 9h del matí i finalitzarà pels volts de les 14h. amb un aperitiu cerveser. Dos mesos més tard, un cop la cervesa estigui a punt per beure, farem un altre aperitiu per tastar-la junts i repartir per a cada assistent dues ampolles de 3/4 de litre de la cervesa elaborada, per tal que també la gaudiu a casa.

El timming aproximat serà el següent:

9h molturació del grà
9h30 macerat
11h30 cocció
13h refredat
113h30 Aperitiu de cerveses del Club i pica-pica del que cadascú porti

Per participar-hi, cal inscriure's enviant un mail a cannavarra@gmail.com abans del 10 de novembre. L'activitat tindrà un preu de 10€ que s'abonarà el mateix dia 15 per compartir les despeses dels ingredients i també per la cervesa de l'aperitiu. S'agrairà si porteu alguna cosa per picar per acompanyar la cervesa.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada