dilluns, 3 d’abril del 2017

La rossa de Pekín


Es tracta d'una cervesa d'estiu. L'estil blonde ale, habitualment amb fermentació a alta temperatura, es caracteritza per ser una cervesa lleugera de cos, agradable al paladar, fàcil de beure i molt pàl·lida.
La blonde del Club encara aprofundeix més en aquest camí, gràcies a la seva fermentació de tipus lager a baixa temperatura, amb la qual encara s'aconsegueix una major frescor i elegancia en el glop.
En aquesta cervesa es busca la finor en les maltes i la discrecció en els llúpols per gaudir bé els tocs afruitats del llevat. La rossa de Pekín a més es cou amb aranges fresques del Delta de l'Ebre gentilesa d'en Manel carbó per subratllar els tocs cítrics i aportar un punt d'acidessa. Aquesta combinació la fa una cervesa ideal per a apagar la sed. Es pot pendre sola o acompanyada de qualsevol aperitiu. Aquesta combinació la fa una cervesa ideal per a apagar la sed. Es pot pendre sola o acompanyada de qualsevol aperitiu.
Donat l'orígen xinés de les aranges, portades a Europa en temps de Marco Polo, l'hem batejat com la Rossa de Pekín, en honor a la pel·licula francesa del 1967, un clàssic del gènere europeu d'espíes.


Estil: American Blonde lager
Presentació: ampolla mitjana amb blau cel
Graduació alcoholica: 6º
Amargor: 22 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 150 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 4-6º
Consumir preferentment abans de: agost 2017
Productor: Enric,  Lot: 15/1/17

Vota la rossa de Pekín 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada