dilluns, 7 de novembre del 2016

Hoppy pils

La hoppy pils és una cervesa de tipus pilsner alemany. L'estil es basa en una llarga fermentació a baixa temperatura de maltes alemanyes pils i munich. És l'estil que durant el segle XX va arrasar arreu d'Europa i que van adoptar la majoria de grans cerveseres. Malauradament les cerveses comercials d'avui han anat simplificant i reduint el procés de fermentació i substituint els cereals fins a fer-lo irreconeixible.

Aquesta és doncs la interpretació de la casa d’un estil bàsic i popular alemany pensat per calmar la sed ajustat als cànons de les maltes clares alemanyes, de la baixa fermentació del llevat lager i dels llúpols nobles centreeuropeus per poder gaudir d'una pilsner de debò.


Estil: German pils
Presentació: ampolla mitjana amb tap platejat
Graduació alcoholica: 5º
Amargor: 40 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 123 Kcal/ampolla de 33 cl.
Temperatura òptima de consum: 4-6º
Consumir preferentment abans de: març 2016
Productor: Pablo,  Lot: 22/8/2016

Vota la hoppy pils

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada