La
Waltzing Matilda es una pale ale amb llevat i llupols del nou mon. Es una cervesa
moderna, pero més maltosa que les “noves” american pale ale, per emular
el gust de les pale australianes. El llevat, també australià, es el Pacific Ale, que dona estructura i notes
de pa, a una cervesa amb molt de llupol de últimes quotes, que fa que
l’amargor sigui mes suau. Així també es pot expresar millor el ventall d'aromes de fruites
tropicals i citrics típics de les varietats de llúpol neozelandes, Galaxy i Motueka, tambe
afegits en dry hopping.
Quan mes fresca es consumeixi, mes matissos
aromátics dels llúpols tindrem. Es un glop ideal per l’aperitiu.
Estil: Australian pale ale
Presentació: ampolla de 33cl amb tap verd i negre
Graduació alcoholica: 5,2º
Amargor: 42 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 160 Kcal/ampolla
Temperatura òptima de consum: 6-8 graus
Consumir preferentment abans
de: maig 2016
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada