Aquesta és una cervesa
d’estil inèdit doncs combina de forma poc ortodoxa el procés cerveser amb el
procés d’el·laboració del cava. L’objectiu és aconseguir una cervesa molt
cristal·lina, de sabor subtil que recordi al cava. Per això s’han emprat les maltes
més clares i fines i llúpuls elegants, com la varietat nelson sauvin, que dona
notes de pera i meló madur. Per a la fermentació s’ha importat llevat de
champagne originari d’aquesta regió francesa. Aquest llevat treballa de forma
lenta i continua durant un any, fins a finalitzar la fermentació. La
carbonatació s’ha fet seguint el mètode brut nature que consisteix en guardar
part del most originàri per afegirlo al most fermentat i provocar una segona
fermentació en l’ampolla que li aporti una escuma fina. És una cervesa curiosa
i elegant per servir en copa de capa i brindar durant les festes nadalenques
com a bon substitut del cava.
Estil: inèdit
Presentació: ampolla de cava amb caputxó daurat
Presentació: ampolla de cava amb caputxó daurat
Graduació alcoholica: 5,8º
Amargor: 23 IBUS (international bittering unit)
Poder caloric: 450 Kcal/ampolla de 75 cl.
Temperatura òptima de consum: 4º
Consumir preferentment abans
de: juny 2015
Productor: Enric, Lot: 28/1/2014
Opcional: bossa regal de paper daurat amb nanses de cordó.
Opcional: bossa regal de paper daurat amb nanses de cordó.
Vota la cervesa de cava
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada