diumenge, 6 de juliol del 2014

Fi de temporada 2013-2014

Amb la Trobada anual de socis que vam dissabte 5 juliol vam tancar la temporada cervesera d'aquest curs. La Trobada va ser molt amena. Vam tenir temps de parlar seriosament del futur del Club i també de compartir cerveses i amistat. Per a l'ocasió en Pablo va elaborar un barril de cervesa clon de la Butty bach, una de les millors cerveses de Gales. Cosa que crec que cal agrair-li perquè vam buidar-lo del tot. També vam poder degustar la cervesa d'aquest estiu: la rossa de Pekín.


Trobades a part, el fi de temporada és un bon moment per mirar enrere i fer balanç del que ha donat de si la temporada 2013-2014. S’han elaborat 31 lots de cervesa diferents amb un total aproximat de 1.500 litres de dos socis productors, que ens hem repartit entre unes 47 famílies, algunes més bevedores i d’altres de forma més esporàdica. Dir ara quina era la més bona seria una discussió estèril doncs els gustos són tan variats com els estils. Amb tot i això si que cal recalcar el sistema de votacions del bloc ja que és una eina que permet objectivar les que més han agradat als qui han participat de la votació. Enguany la participació en les votacions ha estat baixa i per aquest motiu, l'assemblea va decidir incorporar la valoració en paper de forma que torni als socis productors amb les ampolles buides.


Aquest any també hem finalitzat la temporada amb una enquesta de satisfacció per tal que els socis valorin el funcionament del Club. En breu en publicarem els resultats. Mentretant, pels socis productors ha estat un plaer poder cuinar per vosaltres i estem molt contents de com funciona el Club. Esperem doncs que ens retrobem a partir de setembre per seguir gaudint de bona cervesa artesana, amb noves i velles propostes que ens facin la vida un xic més agradable. Bon estiu i bones vacances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada